Registrering:

Når du kommer til klinikken, bedes du registrere dig ved vores ankomstterminal, inden du tager plads i venteværelset. Du skal altid medbringe dit sygesikringsbevis, når du skal til læge. Hvis du har mistet dit sygesikringsbevis, eller det er gået i stykker, skal du henvende dig hos borgerservice for at få det rettet, tryk her.
Det har 2 funktioner:

1. Det bliver registreret i vores EDB system,at du er ankommet.

2. Når kortet registreres ,kan sygesikringen se, at du har været her. Det bruges til kontrol af lægehuset. Hvis kortet ikke registreres, vil vi ikke blive honoreret for vores arbejde.

OBS Nye regler fra 1 August 2014 ved rejse
Efter 1. august 2014 kan du ikke længere bruge dit gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet kan du benytte det blå EU-sygesikringskort eller en privat rejseforsikring.

Det gule sundhedskort og EU-sygesikringskortet (det blå kort) kan ikke bruges uden for Europa.Der skal du have en privat forsikring.

Bemærk, at der gælder særlige regler for dækning af kroniske sygdomme, fx ved forhøjet blodtryk. Hvis du er i tvivl, om du er dækket med det gule sundhedskort, kan du spørge hos SOS International A/S, som administrerer den offentlige rejsesygesikring.

SOS International A/s - klik her